tiistai 3. huhtikuuta 2018

Step by step

Tässäpä taas jo perinteinen kuukauden aloittava päivitys. Ei ole vähään aikaan tullut kirjoitettua tänne mitään, mutta työt ovat kyllä edenneet. Sitten edeltävän päivityksen on ihan suunnitelmien mukaan saatu valettua portaat ja ulkopuolen maskikin on edennyt. Spigot on saanut LVIS hommia eteenpäin jne jne. Eli suunnitelmien mukaan on työmaa edelleenkin edennyt.

Ikkunat saapuivat viime viikolla juuri ennen pääsiäistä ja niiden asennus olisi tarkoitus aloittaa ilmeisesti keskiviikkona, sitten on talo taas paljon valmiimman näköinen kuin nyt. Ikkunat tulivat siis taas Pihlalta, vaikka tuli liki kaikki vaihtoehdot käytyä läpi, niin siihen päädyttiin. Liukuovet saapuvat ensi viikolla ja jos aivan tarkkoja ollaan, niin yhden makkarin ovi on Klas1:selta, mutta taitaapa kuulua samaan konserniin kuin Pihla. Ikkunakuorman kanssa paikalle tuli myös ulko-ovi ja varaston ovi (samanlaisia + ovat vierekkäin). Kuulemma ovat patarumia, en ole vielä niitä itse tosin "kokenut". Rumuus on siis paljolti mahdollista, mutta pitää itse käydä jossain kohtaa asia todentamassa.


Talo edestä, maskista uupuu vielä rappauslevy

Lisää merkkipaaluja on luvassa tällä viikolla, kun rakennekatselmus pidetään torstaina. Tämän jälkeen saa alkaa laittamaan mm. kattorakenteet umpeen, jos katselmus siis menee suunnitelmien mukaisesti.

Kaupungin kanssa on arvuuttelua menossa siitä, että saammeko sijoittaa pihaan varaston ilman rakennus/toimenpidelupaa vai ei. Kaavatilanne on alueella mielenkiintoinen ja tämä selvästi osaltaan vaikuttaa kokonaisuuteen. Tarvisimme varaston pihaan jo pian, olisi pitänyt noteerata tämä jo rakennusluvassa, mutta oletimme että lupaa ei tarvita ja tässä sitä nyt ollaan sitten hieman jumissa. Sellaista sattuu.

Mutta edelleen näyttää siltä, että kivitalogrynderimme on valmis liki täysin huhtikuun loppuun mennessä ja sitten alkaa muiden töiden aikatauluviidakko heti toukokuun alusta lähtien.

Askel kerrallaan eteenpäin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti