torstai 26. huhtikuuta 2018

Maski, alaslaskut ja sauna

Vaikka tuossa äsken kirjoitinkin, että grynderin kanssa on paikoin vähän yskinyt, niin rakentamisen kaverit osaa ja se on edennyt koko ajan hyvissä merkeissä, niin nytkin ja ohessa muutamasta kohtaa tilannepäivitystä.

Talon maski saatiin vihdoin rappausleveyillä umpeen, alla otos tilanteesta, jossa vielä alareunat puuttuvat.


Alla suunnittelukukkanen, IV vedoissa teimme virheen, kun emme itse maallikkoina osanneet lukea alaslaskujen sijoitusta ja tarvetta. Alunperin yläkerran IV olisi tullut noin kaksi metriä edemmäs verrattuna kuvan esittämään tilanteeseen ja tehnyt todella törkeän alaslaskun keskelle keittiötä. Onneksi linjaa pystyttiin vetämään taaemmas ja koko olohuone/keittiö saadaan pidettyä koolauksien korossa. Pulpettikattomme on niin loiva, että se aiheutti ongelmia IV vetojen sijoittamisessa yläpohjaan, mutta olemme tyytyväisiä kompromissiin. Ylipäätään virheemme oli se, että emme istuttaneet kaikkia suunnittelijoita yhteen läpikäymään taloa ja tämän myötä on kyllä tullut tehtyä muutama turha virhe.


Saunakin on edennyt jo tähän pisteeseen;


Nyt vaan toivotaan, että päästäisiin grynderin kanssa pian järjelliseen yhteisymmärrykseen, jotta voidaan varmistaa asioiden sujuminen loppuun ja kaikkien rajapintojen toimiminen seuraaviin vaiheisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti