maanantai 12. maaliskuuta 2018

Floor

Ja taas on työmaalla tapahtunut, mikäpä sen parempaa. Hommissa oli perjantaina ennätysmäärä porukkaa, yhteensä kuusi työmiestä. Muutama työsti porrasvalujen muotteja sekä roilotuksia, pari terassirakenteita ja yksi oli putkihommissa. Eli liikehdintää on monissa hommissa.

Terassin rakenteen pystyttelyä - ei mikään normisetti

Näkyvin ja tärkein asia on 1krs valu ja tänään valetaan myös toinen kerros. Jos portaiden muotitus menee suunnitelmien mukaan, niin sen valaminen on jo myös tällä viikolla.

Meillä on lattia!

Ikkunoiden toimitusta viiväsytettiin lopulta kahdella viikolla. Eli ikkunat saapuvat viikolla 13 ja liukuovet viikolla 15. Peltimiehet tulevat sen jälkeen mittaamaan ikkuna -ja kattopellit. 

Yläkerrassa kaikki alkaa olla valmiina valuja varten, lattialämmitysputkien sijoittelu oli vielä kesken

Tilasin pellit kotopuolesta - Kouvolasta - josta on olen yrittänyt kysyä tarjouksia useampiin työvaiheisiin, mutta näyttäisi siltä että siltä suunnalta saamme vain nuo pellit ja sitten kalusteet (pl keittiö). Yritin löytää siltä suunnalta maalaria ja rapparia sekä maatyöntekijääkin, mutta niiden osalta kukaan ei edes vastannut tarjouspyyntöihini. Ikkunoiden osalta kävin keskusteluita kotkalaisen toimittajan kanssa, mutta Pihlan paketti oli vain kokonaisvaltaisempi ja helpompi setti, sai kaiken yhdestä paikasta. 

Eilen laittelin viestiä kaikille seuraavien vaiheiden tekijöille ja aika järjestely tästä tosiaan vielä tulee; ulkorappari, tasoittaja/maalari, vesieristäjä, lattiafirma, keittiöfirma, muut kalusteet, parvekelasit, pellit, terassit... Ja kaikenlaisen pienen fiksauksen ja loppuviimeistelyn tekijäkin vielä uupuu. Mutta kyllä nuo jollain ilveellä valmiiksi hoituu, mutta katsotaan nyt sitten että miten hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti