tiistai 23. tammikuuta 2018

On onteloa

No nyt on onteloa! Ontelolaatat tulivat aikataulun mukaisesti eilen ja nostettiin paikoilleen samalla kertaa. Nyt työstetään niiden saumavalun valmiutta kuntoon ja se on tarkoitus tehdä loppuviikosta - sitten pääsee hiljalleen alkuun toisen kerroksen kasaaminen sekä ensimmäisen kerroksen valu.

Edestä; (ei hätää nuo pilareiden väritys korjataan myöhemmin)

Aulaa;


Aulaa toisesta suunnasta ja porrasaukko; (aulasta tulee snadisti ahdas, mutta se oli tietoinen valinta, haluttiin saada alakerran makkarit mahd. suuriksi, tehoneliöratkaisuita tässä paljon on)


Etuterassia;


Aika hieno kulmakivi on taas raksalla saavutettu, kun on välipohja paikoillaan. Tästä sitten jatketaan taas ja toivottavasti viikon päästä ollaan taas kerran huomattavasti edetty.

Muuten on tässä vain jotain pientä näpräilty, kaikki isommat linjat ja toimittajat ovatkin liki valmiina. Sovittiin, että talourakoitsija tekee myös alaslaskut alas, terassit ja saunan - niin on vähemmän enää mietittävää niidenkään osalta. Lisäksi saunalaudepakettia on valikoitu. Eipä siis mitään onteloiden veroista ole muuten tapahtunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti