torstai 1. helmikuuta 2018

Talviraksa

Senhän tiesi, että jossain kohtaa tontille pärähtää vielä kunnon talvikeli ja nyt se (viimein) tapahtui. Tähän asti onkin ollut aivan äärettömän hyvät kelit talvirakentamiseen. 

Plussa tietty siitä, että välipohja ehdittiin tehdä ennen myräkkää ja sen pintavalut sekä raudoituskin saatiin valmiiksi. Eli ensimmäinen kerros pysyi lumivapaana ja siellä on helpompi edetä lattiavaluun, joka on edessä todennäköisesti ensi viikolla. Paikalle on jo tuotu raudoitus, styroxit ja muut kamat sitä varten.


Pintavalut saatiin valmiiksi maanantaina ja tämän jälkeen on myös päästy alkuun toisen kerroksen kasaamisessa.


Käväisin aikaisin aamulla tontilla ja kuvista tuli pelkkää puuroa, mutta ohessa kuitenkin muutama talvinen otos. Olemme hyvin siinä vauhdissa, että runko on jopa kattoineen kasassa helmikuun loppuun mennessä.

Noin muuten on ollut hiljaisempi hetki, ei mitään järisyttävää. Sauna tosin valittiin, päädyttiin SunSaunaan ja mustiin lauteisiin. Tilasimme heiltä samassa saunan lasiseinän ja lauteisiin integroidut kuituvalot. Saunasta sitten lisää myöhemmin.

Muutamat otokset;

Raudat paikalla ja toisen kerroksen materiaaleja nostettuna yläkerran terassille

Sivusta tietä kohden

Oli mahdotonta saada kuvaa ilman salamaa yläkerran tilanteesta, mutta tuossa näkyy jotenkin että ikkuna-aukot hahmottuvat etuoven päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti