keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Slow

Hidasta, niin hidasta on ollut etenemä muutaman viime viikon aikana. Rakennusmiehet menivät etelään (lue: Viroon) lomalle jouluksi ja työmaan käynnistäminen joululoman jälkeen on ollut kankeaa.

Alkuun töiden piti alkaa jo pariin kertaan viime viikolla, mutta ne alkoivat vihdoin uudelleen vasta tämän viikon maanantaina. Eli runkoporukka oli tontilta poissa yli kolme viikkoa.

Työt käynnistyivät maanantaina vain pysähtyäkseen heti uudelleen, koska kuvista puuttui mittoja (aukkomitat) ja rakennekuvien kanssa oli epäselvyyksiä. Voi sanoa, että alkoi näiden jälkeen hieman jo hihat palamaan - kuvia ja kokonaisuutta pitäisi tutkia enemmän etukenoon, eikä samalla tapaa kuin LEGOja kasattaessa. Tälläistä se rakentaminen vain välillä on.


Mutta tästä kuohusta on selvitty ja perjantaina pidetään työmaalla palaveri, jossa läpikäydään kokonaisuus, aikataulu sekä mahdolliset avoimet asiat. Varsinkin kokonaisaikataulun päivitys on nyt paikallaan, kun vanha koti on myyty ja pitäisi suunnitella tilapäisasumista yms. järjestelyitä.

Maanantaina saatiin kuitenkin tontilla jotakin aikaan, iso harkkolähetys saapui, tukirangat pystytettiin ja maalämpökaivo porattiin.Muutenkin on ollut aika seesteistä projektin tiimoilta. Domuksen kanssa tuli allekirjoitettua diili välipäivinä, eli keittiö tulee Puustellilta ja muut kalusteet Domukselta - näin saadaan vähän kotipitäjän tuotantoakin taloon mukaan.

Katsotaan miltä koko paketti näyttää perjantain työmaakokouksen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti