perjantai 24. marraskuuta 2017

Antu-rage

Taas lyhyttä postausta, homma etenee ja nyt on jo saatu anturat valettua. Perustusharkkojen ladonta alkaa jo ensi viikolla.


Hieman on ollut antu-ragea liikkeellä, kun on saatu työmaan  ensimmäiset kunnon kommellukset aikaan. Anturamuotit jouduttiin kertalleen purkamaan, kun maa-aineista vielä lisättiin ja tämän jälkeen korko oli pielessä. Korkomuutos oli niin vähäinen (ja asemakaavassa ei ole korkeusrajoituksia), niin saimme kaupungilta hyväksynnän korkeusaseman muutokseen samalla kertaa. Nyt on sitten anturat valettu ja homma kunnossa.

Sähköt ja vedet pelittää, ja tavaratoimituksia on saapunut paikalle tasaisesti. Itsenäisyyspäivän viikolla tehdään sisä -ja sivutäytöt sekä patolevytykset jne.

Tekijöitäkin on nyt taas lukittu joitakin lisää mm. vesieritys, sisätasoitus+maalaus sekä ulkorappaus. Lasituksen tekijä oli jo selvillä aiemmin ja viimein tilasin ikkunatkin - päädyin monien vertailujen jälkeen Pihlaan. Ja nyt vielä viikon päätteksi vahvistelen Design-betonin tarjouspyynnön mikrosementin osalta.


2 kommenttia:

  1. Hyvin näyttää sujuvan teidän projekti! Tätä blogia on kiva seurata :) Onko sinulla sähköpostiosoitetta mihin voisi laittaa viestiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Tuli aikanaan luotua blogille sposti, mutta en ole sitä muistanut koskaan mihinkään lisätä - nyt on etusivulle päivitetty näkyviin.

      Poista