maanantai 6. marraskuuta 2017

Aloituskokous pidetty + Kuokka on maassa

Aloituskokous on pidetty! Ei mennyt ihan putkeen, unohdin sen kuittausvihkon ja työmaasuunnitelmaa ei ollut laadittu kirjallisesti, mutta näistäkin haasteista selvittiin. Pitää vain käydä toimittamassa liite ja allekirjoittamassa paperit rakennusvalvonnassa keskiviikkona.

Sen lisäksi KVV-vastaava on nyt leimattu, IV-vastaavan nimeäminen tehty. Sähköliittymän tarvikkeet ovat tontilla ylihuomenna ja siihen liittyvät kytkennät on nyt tilattu. Ja saatiin tuo työmaasuunnitelmakin hoidettua pikavauhdilla kuntoon.

Ja sitten se isoin juttu; kuokka on maassa. Maaurakoitsija aloittikin hommat heti tänään. Tämän päivän tarkoitus on vain saada oja vetämään, jotta saataisiin kohtuullisen runsas vesi tontin pinnalta pois. Ja kyllä nyt keli suosii, nimittäin 10 päivän ennuste lupaa pelkkää plussaa - ei tarvitse huolehtia pintamaan tai pinnassa olevan veden jäätymisestä, vaan maatyöt saadaan ajallaan alkuun.

Huomenna pitää viedä tontille laminoituja karttaotoksia, niin pitää samalla napsaista muutamat kuvat todistusaineistoksi.

Mutta nyt meillä on virallisesti työmaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti