maanantai 11. joulukuuta 2017

Jykevää

Työt etenevät edelleen hyvin, vaikka onkin satanut paljon niin parempi sekin kuin lumi, kun perustuksia tehdään. Ja perustukset ovatkin nyt täysin valmiita, tänään alkaa täyttöjen toinen työstöpäivä, mutta alla pari otosta perustuksista ennenkuin niitä ehdittiin peittää.

Tässä kuvatuksessa on perustukset sisäänkäynnin kohdilta;


Kyllähän nuo harkkoperustukset ovat varsin hienot ja jykevät. Aikamoisen erilainen fiilis kuin aiemman (puu)talon vastaavista, eikä sillä todella hyvä talo siitäkin tuli. Pientä normaalia raksasäätöä on riittänyt, esimerkiksi eilen tuli viesti "täältä puuttuu betoniviisteet". mitäs siihen sitten sanomaan muutakuin "...ok". Nytpä ainakin tietää mikä on betoniviiste. Mutta pienten selvittelyiden jälkeen on ne ja muut pienet solmut kyllä hoituneet.

Noin muuten on normaaliin tyyliin erilaisia juttuja puuhailtu eteenpäin. Tärkein ensin; roskalava on varmistettu. Kaikki lattiapinnathan tulevat mikrosementillä (Design-betoni) ja tämän osalta on sävyt valittu, päädyttiin niin vaaleaan kuin vain valikoimasta löytyy, täysin valkoinen se ei kuitenkaan ole. Sen lisäksi ollaan tiettyjä kalusteita valikoitu. Vielä pitäisi lukita enemmän sisätöitä sekä toimittaja kalusteille (pl. keittiö, joka on siis jo Puustellista valittu)


Tänään on luvassa 10cm-20cm lunta, ah näitä talvirakentamisen riemuja, mutta sen ei pitäisi täyttöjen tekemiseen juuri vaikuttaa. Mutta tällä mennään, katsotaan miten talvi tulee kokonaisuudessaan vaikuttamaan aikatauluun.

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin. Seuraavat otokset sitten ovat jo toivottavasti runkoharkkojen pystytyksestä. Pitää loppuviikosta käydä katsomassa mihin asti ollaan päästy, voi olla että tämän viikon anniksi jää täytöt ja runko alkaa nousta vasta ensi viikolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti