perjantai 2. maaliskuuta 2018

Maaliskuu

Maaliskuuksihan tuo näytti jo vaihtuvan, työmaalla ei ole pahemmin suunnitellusta poikkeavaa tapahtumaa ollut ja tietenkin hyvä niin. Työt ovat siis liki edenneet suunnitellusti, mutta pakkanen on aiheuttanut valujen valmisteluissa vähän viiveitä, mutta alakerta saatiin plussalle lämppäreillä, niin valujen valmistelussa ollaan päästy eteenpäin. Putkifirma (Spigot) aloitti työt keskiviikkona ja tekee mm. merkkauksia ja roilotuksia sekä sitten tietty putkitukset ennen valuja.

Valujen osalta on suunniteltu seuraavaa;
- Alakerta vk10
- Portaat vk11
- Yläkerta vk12
- Terassien pintavalut vk??

Toivottavasti näissä pysytään. Talotoimittaja arvioi, että pinnoitustyöt sisällä voi aloittaa toukokuussa, joka on nyt myös tekijälle annettu alustavana aikatauluna. Ja muutenkin kohta on käsissä projektin vaikeimmat aikataulutukset, kun pitää alkaa tosissaan sovittelemaan usean toimijan töitä yhteen ja oikeaan järjestykseen, ja niin että aikaa menisi hukkaan mahdollisimman vähän. Nyt on sentään ideaa siitä, että missä järjestyksessä työt pitää saada eteenpäin.

Mutta ei siis ihmeitä, ohessa muutamia tunnelmakuvia;

Yläkerran kylppäri; roilotukset tehty

Terassin kattoa

Yläkerta, ruokatilan puoleiset ikkunat

Läpivienti välipohjassa

2 kommenttia:

  1. Meillä on myös talonrakennus aikalailla samassa vaiheessa, mutta onneksi meillä ei pakkaset haittaa tekemistä vaan hommat etenee. Juuri kävin pyörähtämässä tontilla niin siellä oli läpiviennit sähköille asentajalla menossa. Toivottavasti pakkasesta huolimatta pysyitte projektissanne ihan aikataulussa ja asunto edistyy.

    VastaaPoista
  2. Aikataulussa meni. Jopa suunniteltua nopeammin, luvan saamisesta muuttolupaan meni hieman alle 10kk. Mutta eihän nämä nopeuskilpailuita ole, pariin juttuun olisi voinut käyttää vähän enemmän aikaa.

    VastaaPoista