perjantai 2. kesäkuuta 2017

Tarjouksia tarjouksia

Tarjouksia odotellessa ja kuvia hioen tässä on aika mennyt. Kuvat päivittyivät vähän, mutta samoissa ulkomitoissa yms. ollaan.

Lisäksi tänään on pohjatutkimus; sormet ristissä sen osalta, että ei tulisi mitään yllätyksiä - toinen pääty on varmasti kantavaa, mutta toinen laita on taas aikamoista mössöä. Maanantaina talo sekä sen sijoittelu esitellään kaupungille. Eli merkittäviä asioita tuloillaan lähipäivinä.

Tarjoukset ovat tulleet nyt seuraavilta tahoilta;
- Lammi (asennustarjous arviona)

- Lakka (asennustarjous arviona; tarkentuu maanantaina)
- Potius (asennushinta varmistettu, mutta toimitussisällössä ei ole kattoa, ikkunoita tai väliseiniä kuten muissa yllämainituissa)

Tänään tarjoukset pitäisivät vielä tulla Bassolta ja Honkarakenteelta. HEVIkivitaloilla menee ensi viikon alkuun. Puurakentajien CLT tarjous pitäisi tulla ensi viikolla. Tavallaan paalupaikalta lähtenee Jämeräkivitalojen osalta ei ole aikataulu tiedossa, samoin Mammuttikodin. Passiivikivitalot on tehnyt tarjouksen, mutta ei suostu lähettämään sitä sähköpostilla, pitäisi mennä paikan päälle kuuntelemaan - katsotaan nyt missä välissä ehtii, vai ehtiikö.

Tarkoitus on raakata kaikista tarjouksista jatkoon kolme ja lähteä sitten hieromaan tarkempaa toimitussisältöä - sekä tietenkin hintaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti