perjantai 16. kesäkuuta 2017

Pakka tiivistyy

Neuvottelut ja hionta hinnoista sekä sisällöistä on tässä taas asteittain edennyt. Jäljellä on käytännössä kolme vaihtoehtoa toimittajaksi - kahdella sama runkomateriaali ja yhdellä sitten toinen vaihtoehto. Kiveä kaikki. Sen lisäksi pari toimijaa on vielä kiitettävästi yrittämässä mukaan kisaan, mutta en suuresti usko, että valintamme osuu tuon kärkikolmikon ulkopuolelle.
Taidamme valita tämän alkuperäisen laatikkomallin - silmä ehti siihen jo tottua!

Lopulta tilanne on muotoutunut siihen, että puhumme kaikkien vaihtoehtojen kanssa liki sisustusvalmiista talosta - eli otamm mm kaikki valut ja talotekniikan mukaan kaikkiin tarjouksiin. Toimijat, joilta ei löytynyt tähän luontevaa reittiä, ovat tippuneet pois pelistä, vaikka jotkut heistä ovatkin antaneet erinomaista palvelua. Pelissä on myös yksi muuttovalmis-vaihtoehto, joka on hinnaltaan kyllä hieman (ei valtavasti) korkeampi, mutta sisältää toki minimaalisemmin riskejä.


Ruodin sitten valinnan tehtyämme tarkemmin nimillä eri tarjokkaita läpi. Ennen sitä kuitenkin tarjousprosessin heikoimman lenkin palkinto; Mammuttikoti. Kirjoitin jo aiemmin, että he olivat yksi yrityksistä, jotka eivät ylipäätään vastanneet alkuperäiseen yhteydenottoon. Siitä reklamoituani, he kyllä vastasivat ja kertoivat kuinka heidän tuotteensa sopii erinomaisesti suunnitelmaamme ja kertoivat laativansa tarjouksen. Siitä on nyt yli kuukausi aikaa ja mitään ei ole kuulunut. Ansaittu palkinto.

Paras parantaja taas on Lakka. Alun kankeuden jälkeen asiat ja kommunikaatio ovat toimineet erinomaisesti. Ja paljastetaan nyt se, että tällä toiminnallaan he ovat kiilanneet itsensä kärkijoukkoihin mukaan.

Lupa lähtee sisään jossain kohtaa heinäkuuta ja katsotaan kuinka pitkään siinä kokonaisuudessa tulee lopulta kestämään. Toivotaan parasta.

1 kommentti:

  1. Tuo on harmi, ettei vastata yhteydenottoihin. Meilläkin muutama ei vastannut. Me ostettiin muuttovalmis talo ja ollaan jo asuttu tässä melkein vuoden.

    VastaaPoista