maanantai 10. huhtikuuta 2017

Pienestä se voi olla kiinni

On kyllä aina erittäin hämmentävää miten osa yrityksistä ei reagoi heille lähetettyihin yhteydenottoihin. Osalle talotoimittajista olen lähettänyt yhteydenottopyynnön reilu pari viikkoa sitten ja mitään ei ole kuulunut. Ilmeisesti on tilauskirjat täynnä tai muuten vaan hommat levällään.

Kynnys sille, että kysyisi toiseen kertaan on erittäin suuri. Ja toisaalta, jos firmasta ei kuulu mitään tai vastaamisessa tässä kohtaa kestää näin pitkään, niin se luo jo alkuun sellaisen epäluottamuksen tunteen, että tuskin sitä kaupoille pääsisikään.

Pari toimittajaa soittivat ja kertoivat olevansa kiinni messuilla, mutta olevansa erittäin kiinnostuneita; "voinko soittaa alkuviikosta". Noin pienellä käännöllä saa pienessäkin ajassa tilanteen selväksi ja luottamuksen pidettyä.

Viimeksi meillä oli kolmen viimeisen joukossa kaksi firmaa, jotka ovat sittemmin joutuneet taloudellisiin ongelmiin. Toinen meni konkurssiin ja toinen on edelleen yrityssaneerauksessa. Tämän(kin) vuoksi pitää olla todella tarkkana sen osalta, että kenen kanssa lähtee yhteistyöhön.  

Palvelu ratkaisee paljon. Aktiivisuus ja ratkaisuhakuisuus ovat keskiössä, kun valitsemme toimittajia jatkokeskusteluihin. Toistaiseksi on pari hyvältä tuntuvaa tahoa ja pari äärimmäisen huonoa esimerkkiä. Mielenkiintoista nähdä millaiseksi kokonaisuus muodostuu.

Lista tahoista, joihin olemme olleet yhteyksissä on vielä tuosta edeltävästä kirjoituksesta pidentynyt. Olemme nyt laittaneet tiedusteluja myös ainakin seuraaville;

- Passiivikivitalot
- Passiiviharkko
- Rock-kivitalot
- Lakka
- Arwo
- VaBe

Ja muutama muu - sanotaanko näin, että harvan vasteaika kontaktiin tuntuu olevan alle muutaman päivän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti