tiistai 4. syyskuuta 2018

Lasitus valmistui...Rappari vaihtoon jne jne

Lasituskin valmistui ja alkaa lista keskeneräisistä asioista olemaan lyhyehkö. Lasitehdas(.com) Porvoosta hoiti lasituksen ja palvelu sekä hinta ja laatusuhde oli erinomainen.

Samaa ei voi sanoa rappaajastamme S Rappaus, joka meidän oli heitettävä kesken ulos tontilta. He tekivät 2,5kk työmaata saamatta sitä valmiiksi, ja vieläpä kesänä jolloin sää ei todellakaan ollut este etenemiselle. Mahdoton saada arvioita milloin työt jatkuvat ja milloin ovat valmiina, viimeiseen kolmeen neljään viikkoon tekivät noin kuusi tuntia töitä. Olivat kaksi viikkoa yli sopimuksen viimeisestä valmistumispäivästä ja vaativat vain kaiken rahan etukäteen, jotta suostuvat tekemään mitään. Kun asiakas on nolla, niin ei paljoa pelasta se, että tehty jälki oli kyllä hyvää. Loppusiivous tekemättä ja pellit osin likaisia sekä naarmuilla. Kesti valtavan pitkään ja silti ei valmista, koko tämän töhöilyn vuoksi jouduttiin muuttamaan keskelle työmaata, rappauksen viivästymisen vuoksi ei saatu asfalttia, terasseja ja ulkosähköjä ajoissa kuntoon; ja aiemmin jouduttiin heidän venyneen aikataulun vuoksi ihan turhaan rakentamaan tilapäinen kaide terassille käyttöönottotarkastusta varten.

Menee pysykää kaukana pinoon, vahvasti, siellä ei montaa toimijaa onneksi ole heidän lisäkseen, Domus toki, joka ei enää systemaattisesti vastaa mitään yhteydenottoihin ja toimitus edelleen kesken. Pieni on myös pino toimittajista, joita voi suositella ilman mitään suurempia huomautuksia, nopeasti muistista ainakin; Lasitehdas, Maanrakennus Sappinen, Puustelli, Pisarameri (portaat) ja Espoon tasoite ja maalaustyö. Iso osa jää siihen väliin, eli periaatteessa ok, mutta joku elementti tiputtaa suositukset pois; esim sovituissa aikatauluissa pitäytyminen.

Jos nyt menisi kaikki putkeen, niin parissa viikossa voisi olla aika valmista. Katsotaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti