maanantai 4. kesäkuuta 2018

Kesäkuu käyntiin


Sitten viime viikon työt ovat edenneet aika suunnitellusti, ainoastaan tasoitteen hidas kuivuminen on aiheuttanut suuria haasteita aikataulun osalta. Talon sisäilma on ollut valtavan kosteaa ja tämän myötä tasoite ei meinannut millään kuivua, kuivumisaika oli 2-3 kertainen odotettuun nähden. Näin ollen ollaan todella tiukoilla sen osalta, että saadaanko lattiatyöt oikeasti aloitettua ensi viikolla. Tasoitteet ovat nyt kuivia ja tänään alkaa paikkojen imurointi ja huomenna maalaus, jonka pitäisi olla valmista perjantaihin mennessä. Valmiina oli jo myös ns. sumukatto (röpelökatto), joka näyttääkin oikein hyvältä.

Sinällään se riittäisi lattiatöiden aloittamiseen, mutta kun on vedeneristykset osin kesken, kun niitä ei ole voinut tasoittamisen yhteydessä tehdä loppuun. Lisäksi vedeneristys on saanut osumaa tasoitetöiden aikana, joten mahdolliset vauriot pitää kartoittaa ja korjata ennen etenemistä.

Pari seuraavaa viikkoa on reservissä, joten voipi olla että joutuu taas siirtämään lattiaa eteenpäin, jos se vain tekijälle on mahdollista.

Noin muuten on kaikki edennyt suunnitelmien mukaan, ulkona on teräspalkit maalattu samaan sävyyn kuin muut pellit/metallit (RR33, musta) ja pihan viimeistely on hyvässä vauhdissa, piharakennuskin saatiin pystyyn. Ulkorappauksen pitäisi alkaa tällä viikolla myös ja paria puuttuvaa peltiä vielä metsästetään.

Ja tilannekuvilla kohti seuraavaa tilannepäivitystä;

Tolpat maalattu

Vain maali puuttuu, sumukatto valmiina

Piharakennuskin on paikoillaan

1 kommentti:

  1. Hienon näköinen ulkoapäin teidän kotinne, tulee varmasti todella hieno, kun saatte valmiiksi. Meilläkin on juuri talonpystytys käynnissä ja juuri saivat miehet hitsailtua teräspalkkeja ja runkoja niin, että rupeaa oikea koko ja muut pikkuhiljaa hahmottumaan. Toki on vielä ihan hirveästi tekemättä, mutta nyt rupeaa näkemään jo selviä edistyksiä. Todella paljon tsemppiä teidän loppuprojektiin!

    VastaaPoista