maanantai 21. toukokuuta 2018

Rohkea aikajana

Uusi viikko on pyörähtänyt käyntiin vauhdilla ja liki suunnitelmien mukaisesti. Talo alkaa näyttää "itseltään", vain pienet palat rappauslevyjä paikoilleen ja runko on muodoilaan oikea. Pellit pitäisi saada viimein tällä viikolla ja rappari tulee tarkastamaan kohteen torstaina, jolloin hän myös vahvistaa aikataulun. Lasitoimittaja kävi myös suunnitellusti mitoilla ja toimittaa lasit kesäkuun lopulla.

Pieni hätä meinasi tulla, kun tuli ilmi ettei tasoittaja/maalarin kanssa oltu sovittu märkätilojen tasoittamisesta mitään ja hänellä ei sitä aikaa ollut tehdä. Vaikka en paikasta muuten perusta, niin tässä kohtaa Facebookista oli apua ja löydetiin päivän varoajalla sinne hyvä tekijä.

Tasoitus/maalaustöissä on hommat käynnistyneet hieman hitaanlaisesti. Nyt porukka työstää smyygejä ja tällä viikolla pitäisi olla alakerta valmis ja ensi viikolla yläkerta, eli pari viikkoa ja heillä on tilanne hallussa. Kuitenkin aikatauluhaastetta riittää, jotta saataisiin lattiatyöt menemään jouhevasti eteenpäin.

Lisäys; huomattiin muuten, että olemme jopa aikajanassa edellä tavoitteita, nyt sovittua;

- vk21; tasoite -ja maalaustyöt 1krs, pellitykset, terassin bitumi, viimeistelevät maatyöt, vesieristys
- vk22; LVI kytkentä (maalämpö+lattialämmitys),tasoite -ja maalaustyöt 2krs
- vk23; Mahdollisesti ulkorappaus
- vk24; lattiatyöt
- vk25; Juhannus
- vk26; kalusteet saapuvat
- vk27; kalusteasennukset

Sus-siunaa, jos nämä kaikki osuisi ja saadaan vielä pienet fiksaukset tehtyä, niin heinäkuussa olisi sauma saada pirtti asuttavaksi...ainiin, mutta tekeeköhän kaupunki silloin käyttöönottotarkastuksia. Aika monta mutkaa tässä vielä on edessä, mutta tässä kohtaa näyttää ihan lupaavalta.

Ja perinteinen muutama otos;

Julkkari

Smyygi (outoa kun työmaakoppi on poissa maisemasta)

Kylppärin tasoitukset
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti